I grad Zlatar dio je projekta “Živjeti zdravo“ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo

NE PROPUSTITE: Ove subote se u zlatarskom Parku hrvatske mladeži organizira tjelovježba za stariju populaciju

Objavljeno: 12.02.2021. zagorjeinternational

Projekt “Živjeti zdravo“ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo nastavlja se i ove godine, a u projekt je uključen i Grad Zlatar s programom “Volonteri u parku”, zajedno s udrugama koje ga aktivno provode, a pod koordinacijom Anite Habazin.

Cilj projekta je promocija hodanja kao zdravog načina života i oblika tjelesne aktivnosti. Njime se njime želi probuditi svijest kod tjelesno neaktivnog stanovništva, motivirati ga kako bi stvorilo zdrave životne navike i preventivno zaštitilo svoje zdravlje.

Na nacionalnoj razini dogovoreno je da će se svake druge subote u mjesecu organizirati aktivnosti za građane, stoga će se ove subote od 10 sati u Parku hrvatske mladeži u Zlataru,  pridržavajući se svih epidemioloških mjera, na otvorenom, održati vježbe za stariju populaciju pod stručnim vodstvom Barbare Naumovske. Pozvani su svi zainteresirani. U sklopu projekta “Živjeti zdravo”, od ovog proljeća u svim hrvatskim županijama održavat će se i aktivnost “Hodanjem do zdravlja”, a od zagorskih gradova, uključen je i Zabok.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba