Dario Cvrtila, specijalist međunarodnih odnosa i diplomacije, bit će HDZ-ov kandidat za načelnika Jesenja

“Bit ću dostupan od 0 do 24 sata za sve naše stanovnike, uz puno radno vrijeme u općini”

Objavljeno: 12.02.2021. zagorjeinternational

Dario Cvrtila, specijalist međunarodnih odnosa i diplomacije, na Odboru HDZ-a Jesenja, održanom u četvrtak, potvrđen je kao kandidat Hrvatske demokratske zajednice za načelnika općine Jesenje na predstojećim lokalnim izborima.

Izabran je jednoglasno. Inače, Cvrtila je trenutno voditelj  marketinga na Libertas međunarodnom sveučilištu te savjetnik i suvoditelj Centra za cjeloživotno obrazovanje Libertas međunarodnog sveučilišta.

– Glavni cilj koji nam uvijek mora biti pred očima su stanovnici općine Jesenje i njihova dobrobit. Zaostajanje Jesenja za susjednim općinama, uz puno propuštenih prilika, glavni su mi motiv  kandidature za načelnika. Osnova rada načelnika je  dostupnost, što znači da ću biti dostupan od 0 do 24 sata za sve naše stanovnike, uz puno radno vrijeme u općini. Zajedno s HDZ-om postići ćemo da naše mjesto bude ugodno za život i rad, kako starijoj populaciji, tako i mladoj generaciji kojoj treba omogućiti da ostanu. Hrvatska demokratska zajednica sudjelovala je u osnivanju općine te su zahvaljujući nama realizirani mnogi veliki projekti. Tijekom našeg upravljanja općinom bili smo primjer ostalima i mislim da stanovnici Jesenja zaslužuju nekoga tko će raditi svim srcem za njih – rekao je Cvrtila. Predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Jesenja Anđelko Draganić rekao je kako mladima treba dati šansu i povjerenje jer upravo su oni pokretači novih ideja i napretka mnogih sredina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba