LA-RO PROMET d.o.o. zapošljava četiri djelatnika u Bedekovčini!

Traži se vulkanizer, automehaničar, autoelektričar i perač vozila

Objavljeno: 11.02.2021. zagorjeinternational

LA-RO PROMET d.o.o., poduzeće specijalizirano za prijevoze i manipulacije teških i vangabaritnih tereta, zbog proširenja poslovanja i preseljenja na novu lokaciju u Bedekovčini, zapošljava više djelatnika.
Traži se jedan vulkanizer/vulkanizerka, za rad na određeno, puno radno vrijeme, u dvije smjene. Uvjet je srednja škola tri godine i dvogodišnje radno iskustvo. Djelatnik bi obavljao sljedeće poslove: izbor i priprema strojeva, uređaja i alata i ostale opreme za predmontažu i uravnoteženje guma; izbor i priprema strojeva, uređaja i alata i materijala za vulkaniziranje; montažu i demontažu autoguma; uravnoteženje guma; učvršćivanje guma s naplatkom na vozilo; popravci vanjskih i unutarnjih guma motornih vozila (traženje i popravak oštećenih mjesta); balansiranje kotača i njihova montaža; vulkaniziranje (protektiranje) vanjskih guma i kontrola tehnološkog procesa; kontrola kvalitete protektiranih guma i izračun troškova rada.
Traži se i automehaničar/automehaničarka, uz iste uvjete, za održavanje i popravke pojedinih voznih sklopova te generalne remonte vozila, zatim autoelektričar/autoelektričarka za montažu, servis i poslove održavanja na električnim uređajima i opremi cestovnih vozila i radnih strojeva te perač/peračica vozila, sa završenom osnovnom ili trogodišnjoj srednjom školom i minimalno jednom godinom radnog iskustva, za pranje i čišćenje vozila u procesu (vanjsko i unutarnje pranje, kemijsko čišćenje), dekonzervacija novih vozila, održavanje urednosti radnog mjesta i objekta.
Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 31. ožujka na broj telefona 049/238-228 ili putem e-maila [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba