Policija u Gubaševom i Stubičkim Toplicama zaustavila 28-godišnjaka i 20-godišnjaka i obojicu uhitila – kazne su paprene, a evo i zašto

Jedan ponovo ulovljen da i dalje vozi bez vozačke, drugi s 1,90 promila i bez vozačke vozio neregistrirani motocikl

Objavljeno: 10.02.2021. AB

U Gubaševu su u utorak oko 17.45 sati, prilikom nadzora prometa, policijski službenici zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 28-godišnjak, za kojeg je utvrđeno da vozi prije stjecanja prava, odnosno bez položenog vozačkog ispita te je utvrđeno kako je radi istovrsnog prekršaja već ranije sankcioniran. Zaustavljeni vozač je uhićen i uz optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz čl. 216. Zakona o sigurnosti prometa na cestama doveden nadležnom sudu, gdje mu je određena novčana kaznom u iznosu od 16.000 kuna i izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom “B“  kategorije u trajanju od tri mjeseca, koja će se izvršiti nakon stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom, odnosno izdavanja vozačke dozvole. Istog je dana, oko 22 sata, u Stubičkim Toplicama zaustavljen 20-godišnji motociklist, za kojeg je utvrđeno kako upravlja neregistriranim i tehnički nepregledanim motociklom, prije stjecanja prava i pod utjecajem alkohola od 1,90 promila. Vozač je uhićen te će uz optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja biti doveden na sud, s predloženom novčanom kaznom od 7000 kuna i kaznom zatvora 60 dana te prijedlogom zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom“ A1“ kategorije u trajanju od 12 mjeseci.

Najnovije po kategorijama

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

VELIKI POVRATAK IVANE HABAZIN: Prošlog je vikenda u Dubaiju pobijedila Gruzijku i osvojila pojas WBC Middle East prvakinje, a onda iste noći potpisala ugovor za svoj idući nastup

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

Objavljeno: 13.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter