Ove nedjelje 18. Recital ljubavne poezije "Željka Boc" – prijenos možete pratiti na Facebook stranici Općinske knjižnice i čitaonice Marija Bistrica

Nagrada publike ove će godine biti dodijeljena autoru pjesme koja skupi najviše lajkova – već možete glasovati

Objavljeno: 08.02.2021. zagorjeinternational

Općinska knjižnica i čitaonica Marija Bistrica i ove godine na Valentinovo organizira Recital ljubavne poezije “Željka Boc”, koji će se zbog epidemioloških mjera održati bez publike. Završnica 18. Recitala, koja će se izravno prenositi na Facebook stranici Općinske knjižnice i čitaonice Marija Bistrica, počinje u nedjelju, 14. veljače u 17 sati u Domu kulture u Mariji Bistrici, a uz voditelje, interpretatore, glazbene gošće, članove Stručnog suda i organizatore, prisustvovat će još samo nekoliko pjesnika, nagrađenih i onih čije su pjesme u zborniku.
Inače, na natječaj za ovogodišnji recital pristiglo je 319 pjesama od 74 autora. Stručni sud u sastavu Nada Babić, Zrinka Jelaska, Vesna Svaguša i Enes Kišević, odlučio je o nagrađenim i pohvaljenim autorima, kao i o pjesmama koje su uvrštene u zbornik “Hod se nastavlja” i koje će biti izvedene na završnici recitala. Interpretatori su i ove godine Rosanda Tometić i Dubravko Sidor, a glazbene gošće Darija i Marija Miketić. Što se tiče nagrade publike, ona će ove godine biti dodijeljena autoru pjesme koja sakupi najviše lajkova na Facebook stranici Općinske knjižnice, na kojoj su objavljene pjesme koje ulaze u konkurenciju za tu nagradu. Glasati se može i prije same završnice, a zaključno do završetka interpretacije pjesama u nedjelju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba