Zabočki osnovnoškolci pokazali svoj talent

“SREĆA NAJVEĆA“: U Zaboku otvorena izložba dječjih radova – razgledajte je do 26. veljače

Objavljeno: 05.02.2021. zagorjeinternational

U Gradskoj galeriji Zabok otvorena je izložba likovnih radova zabočkih osnovnoškolaca pod nazivom “Sreća najveća“. Radove su izradili učenici nižih razreda osnovnih škola, odnosno osnovnoškolci od prvog do četvrtog razreda i to iz triju zabočkih osnovnih škola: matične škole Ksavera Šandora Gjalskog te područnih škola Špičkovina i Martinišće.

Izložba se ove godine održava po sedmi puta u prostoru Galerije, no prvi puta, zbog trenutne epidemiološke situacije, bez onih koji su zaslužni za izložene radove. Na izložbu su došle njihove učiteljice, a izložbu je otvorio gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek, koji je istaknuo kako je izložba impresivna zbog raznih tehnika koje su učenici koristili u stvaranju radova, čime su pokazali svoj iznimni talent i kreativnost.

– Nadamo se da će ova situacija čim prije završiti pa da ćemo se ponovno moći družiti s mališanima pri predstavljanju njihovih slika, koje su svake godine sve bolje – zaključio je Hanžek. Dodajmo još kako će djeca ipak dolaziti vidjeti izložene radove u Galeriju, ali u malim grupama, sukladno epidemiološkim mjerama koje su na snazi, a svi ostali koji su zainteresirani za razgledavanje mogu to učiniti svakog radnog dana, od 5. do 26. veljače, u vremenu od 10 do 16 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba