Poznata krapinska operna pjevačica uspješno je uplivala u pop vode

POGLEDAJTE VIDEO: Barbara Suhodolčan predstavila svoj prvi singl i “proljetni“ spot koji je snimala na -2

Objavljeno: 05.02.2021. zagorjeinternational

Poznata krapinska operna pjevačica Barbara Suhodolčan uspješno je uplivala u pop vode. U četvrtak je tako predstavila svoj prvi singl i spot za skladbu “Ne fališ mi ti“, za koji potpisuje i glazbu i tekst.

Zanimljivo, spot je snimljen na ulicama Zagreba na -2, a Barbara, odjevena u šarene kombinacije, na ulicama okupanima suncem uspješno dočarava proljetnu atmosferu.

Podsjetimo, Barbara je nedavno potpisala i  ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom. – Presretna sam! Sve je ispalo baš onako kako sam zamišljala! I pjesma i spot, a reakcije gledatelja su zasad i više nego pozitivne. Drago mi je da sam započela ovu priču i čini mi se da će to publika dobro prihvatiti. Prošla godina bila je prazna što se tiče nastupa, ali je bila iznimno motivirajuća. Ne znam bih li ikad imala vremena krenuti u ovom smjeru da nije bilo 2020., ovakve kakva je bila. Hvala joj na tome, ali ipak ne bih da se ponovi! Veselim se budućim poslovima, idejama i projektima, mislim da je ovo dobar start – rekla nam je Barbara.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba