POGAĐATE: Nisu nosili maske niti su održavali socijalnu distancu

Osamdesetak osoba orgijalo u skladištu za vrijeme policijskog sata, upala im policija

Objavljeno: 04.02.2021. zagorjeinternational

Kako piše Večernji list, policija u Francuskoj prekinula je orgije slične onima koje su se dogodile u Belgiji u prosincu prošle godine, kada je policija naišla na 52 osobe u kući nedaleko od jedne COVID bolnice, a u orgijama tada sudjelovao je i mađarski eurozastupnik Jozsef Szajer, koji je nakon skandala podnio ostavku.

U ovom “francuskom” slučaju, policija je pronašla najmanje 81 osobu, a orgije su održane u skladištu na periferiji Pariza. Dojava je policiji stigla od strane lokalnih stanovnika, a kada su po dojavi stigli na samo mjesto događaja, sankcionirali su 11 osoba novčanom kaznom u iznosu od 135 eura. Oni su bili zatečeni na parkiralištu u 21 sat, u vremenu kada je na snazi policijski sat koji traje od 18 sati navečer pa sve do 6 sati ujutro, što znači da je u tom vremenskom periodu zabranjeno biti na javnim površinama.

Nadalje, nakon ulaska policije u samo skladište, ondje su zatečeni deseci ljudi koji su sudjelovali u orgijama, a navodi se kako je, osim problema odvijanja orgija tijekom policijskog sata, problem bilo i nenošenje maski te nepridržavanje mjera nužnog održavanja socijalne distance. Ipak, prema riječima istražitelja, svi sudionici događaja surađivali su s policijom.   

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba