Antitalenti postali talenti za izazivanje dobrog raspoloženja

Prisjetite se legendarnih nastupa iz Supertalenta i HTZ-a: Nisu oduševili svojim vještinama, ali su nas uspjeli nasmijati do suza

Objavljeno: 31.01.2021. zagorjeinternational

Kroz hrvatske talent showove, upoznavali smo one koji su nas svojim talentom ostavljali bez daha, ali bilo je i simpatičnih kandidata koji su nas pošteno nasmijali, a mi smo se za vas prisjetili onih kojima je žiri srušio snove o uspješnoj pjevačkoj, plesačkoj ili nekoj drugoj karijeri pod svijetlima reflektora.

Toni Kulačin

Pojavio se u talent show-u “Hrvatska traži zvijezdu” i otpjevao svoju techno verziju “Chocolate Puma – Sexy girl”. Nasmijao nas je i izjavom s početka priloga, u kojoj je izjavio da mu se djevojka zove Nataša, a nakon završetka nastupa pozdravio djevojku Helenu s kojom je u vezi već tjedan dana, ali isto tako rekao da cure mijenja često.

Valentino Vukić

Burno je primio kritike žirija te se i posvađao s Tonijem Cetinskim u “Hrvatska traži zvijezdu” – mislio je da pjeva bolje od njega i Jelene Radan, koja je također bila članica žirija.

– Da barem dođem u TOP100 jer velika su očekivanja u Tribunju- istaknuo je kandidat, koji je tvrdio da je bio predgrupa Gazdama na koncertu u Tribunju.

Pamela Midžić

Bila je natjecateljica talent showa “Supertalent” te ostala zapamćena po izjavi “Skontala sam.” Otpjevala je pjesmu članice žirija Maje Šuput, koja je pronašla brojne zamjerke na njenu izvedbu, a otpjevala je i svoju pjesmu.

Siniša Vlahović

U „Supertalent“ je došao predstaviti ples kao svoj talent – istaknuo je kako ne pleše profesionalno, već samo ispred prijatelja kada ga oni to zamole. Dobio je tri crvena gumba, ali do kraja izvedbe nije ih ni primijetio koliko se unio u svoju izvedbu. Maja Šuput udijelila mu je kompliment kako je simpatičan čovjek, ali njegov ples je katastrofalno loš. Kako se vama čini njegov freestyle?

Michal Gostynski

Bavi se levitacijom, Davor Bilman bio mu je asistent prilikom nastupa, a nakon što bi Bilman izmaknuo stolac ispod njegove glave, on je prema svojoj zamisli trebao ostati lebdjeti u zraku. Pogledajte što se dogodilo.

Roza Hipnoza i njena riba Đozefina

Riba koja prati pokrete njenog prsta i skače kroz metalni prsten – izvedivo? Njena trenerica tvrdi kako je ta točka “generalno teška”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba