Zapošljavaju se šivači, pekari, bravari, kozmetičari...

Najbolja ovotjedna ponuda u KZŽ – pronađite posao po svojoj mjeri

Objavljeno: 31.01.2021. zagorjeinternational

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

SmartIS d.o.o. traži nova pojačanja na pozicijama Atlassian/ Jira ITSM Consultant (junior/senior) (m/ž), Project Manager (junior/senior) (m/ž) i Business development manager (m/ž). Posao se odvija u Krapinsko – zagorskoj županiji. Nude se odlični radni uvjeti u organiziranom i opuštenom okruženju, upoznavanje i rad s najnovijim tehnologijama, profesionalni razvoj te mogućnost napredovanja i osobnog razvoja. Prijave su otvorene do 31.1. Aplicirajte.

Ferrostil Mont d.o.o. traži bravara (m/ž), montera metalnih konstrukcija (m/ž), pomoćnog radnika u proizvodnji (m/ž) u Zaboku. Prijavite se do 12.2. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao obuhvaća pružanje pomoći pri izradi konstrukcije, transport pojedinih dijelova konstrukcije i slično. Poslodavac nudi mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme. Više na linku.

Kunateks d.o.o. zapošljava šivača (m/ž) u Pregradi. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Radni zadaci su sastavljanje iskrojenih dijelova. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Više na linku.

DV-Keramika traži polagača keramičkih pločica (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a prijave su otvorene do 5.2. Posao uključuje postavljanje keramičkih pločica i pomoćne radove. Nudi se mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Regel-Mont zapošljava montera konstrukcija (m/ž) u Mihovljanu. Prijavite se najkasnije do 19.2. Traži se više osoba na poziciji. Posao obuhvaća poslove montaže regala i metalnih konstrukcija, industrijskih i garažnih vrata te pretovarne opreme. Provjerite detalje o prijavi na linku.

Sandra, obrt, zapošljava kozmetičara (m/ž) u Humu Na Sutli. Prijave su otvorene do 20.2. Poželjno je znanje masaže, ekstenzija trepavica i depilacija. Uvjet je obvezno znanje geliranih noktiju i trajnog laka. Provjerite detalje ovdje.

Salve Regina – Marija Bistrica zapošljava na poziciji wellness terapeut – kozmetičar (m/ž) u Mariji Bistrici. Prijaviti se možete do 7.2. Posao obuhvaća pružanje usluga masaža, tretmana lica i tijela, manikute, pedikure i depilacije. Traži se minimalno jednogodišnje radno iskustvo i srednja stručna sprema. Detalje pronađite na linku.

Stolarija Horvat traži stolara/ pomoćnog stolara (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji. Lokacija rada je Poznanovec, a prijave se zaprimaju do 28.2. Radno iskustvo nije važno, a nudi se mogućnost stalnog zaposlenja. Provjerite više o poslu ovdje.

Alumont traži stolara (m/ž), bravara (m/ž) i pomoćnog radnika (m/ž) u Krapinskim Toplicama. Rok prijave je 14.2. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme. Saznajte kako aplicirati.

Pekarna i trgovina Viki traži pekara (m/ž). Rad se odvija u Zlataru, a prijave su otvorene do 6.2. Posao uključuje pekarske poslove, rad na mješalici i peći. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba