Ovaj nastup vrijedi ponovno pogledati

Sjećate li se Branimira, jednog od najsimpatičnijih natjecatelja “Potjere”?

Objavljeno: 30.01.2021. zagorjeinternational

Kviz “Potjera” nominiran je za nagradu Zlatni studio u kategoriji najbolja TV zabava, stoga smo se odlučili prisjetiti nastupa jednog od najzanimljivijih kandidata koji je pokušao osvojiti novac u igri protiv iskusnog lovca.

Sjećate li se Karlovčanina Branimira koji nas je nasmijao svojim izjavama? Magistar političkih znanosti po struci, svojim suigračima iz tima davao je inspirativne savjete za uzimanje više ili niže ponude.

– Ako misliš da možeš dizat kredit u švicarcima, uzmi višu – izjava je koja je nasmijala kako suigrača koji je stajao ispred ploče Potjere, voditelja Tarika Filipovića, tako i gledatelje.

Drugome suigraču dao je savjet da se vrati i da ne diže kredite u švicarcima.

– Uzmi ti ovu srednju ponudu i vrati nam se jer za dvije kune ne možemo kupiti nikakav ručak – bio je još jedan kreativni Branimirov savjet.

Gledajući kako njegovi suigrači redom ispadaju te da će ostati sam u završnoj igri protiv lovca, naravno, ako prethodno “savlada” lovca na ploči Potjere, cijelo vrijeme se smiješio. Došavši pred ploču Potjere, voditelj Tarik Filipović ponudio mu je zagrljaj kako bi ga utješio zato što je u igri ostao sam, a on ga je prihvatio, te zagrljaju dodao i poljubac.

Smiješne izjave nastavio je nizati i tijekom odgovaranja na ploči Potjere, a na kraju ga je ekipa odabrala za svog predstavnika u završnoj potjeri, pošto ni on u pojedinačnoj borbi protiv lovca nije uspio izboriti ostanak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba