Na mrežnoj stranici i YouTube kanalu Pučkog otvorenog učilišta Krapina

U Noći muzeja online pogledajte izložbe iz Galerije grada Krapine

Objavljeno: 28.01.2021. zagorjeinternational

Galerija grada Krapine će u petak u ovogodišnjoj 16. Noći muzeja sudjelovati digitalno. Na mrežnoj stranici i YouTube kanalu Pučkog otvorenog učilišta Krapina moći će se pogledati dvije izložbe održane prošle godine u Galeriji grada Krapine.

Izložba crteža i tapiserija Dore Kovačević “Vrt u Zagorju” i izložba Ivane Bajcer “Od mene za tebe” te virtualna izložba fotografija „Šuma okom šumara“ bjelovarskog salona fotografije i izložba likovnih radova – izbor iz fundusa Galerije grada Krapine.

Radi se o odabiru likovnih radova recentnih likovnih umjetnika i svjetski poznatih origami majstora prikupljenih u četvrt stoljeća rada krapinske Galerije. To su slike, skulpture, keramika, maske i pisanice rađene u različitim tehnikama.

Najnovije po kategorijama

“Deficitarna smo profesija, u nekim krajevima Hrvatske ni nema edukacijskih rehabilitatora, pa su djeca pogrešno obilježena kao ‘zločesta i nemoguća'”

Marija Presečki - Zmajlović, rodom iz Petrovskog, jedna je od glavnih pokretačica nacionalne inicijative "Edukacijski rehabilitatori - ključ inkluzije"

“Deficitarna smo profesija, u nekim krajevima Hrvatske ni nema edukacijskih rehabilitatora, pa su djeca pogrešno obilježena kao ‘zločesta i nemoguća'”

Objavljeno: 02.03.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter