Westgate joj poklonio SEAT IBIZU:

“Još uvijek sam u šoku, pitam se da li sanjam”

Objavljeno: 28.01.2021. zagorjeinternational

WESTGATE Shopping City svečano je uručio i drugu Seat Ibizu koje poklanjaju svojim kupcima ove zime. Dobitnica druge nagradne igre u nizu – i to one VELIKE BOŽIĆNE, je Zdenka Poturica kojoj je početak godine uljepšao dolazak novog crvenog limenog ljubimca.

Dobitni prijavni kupon izvukao je Westgateov žiri među više od ukupno 5000 prijavljenih kupona kroz četiri tjedna, koliko je trajala druga nagradna igra.

Zdenka nam je otkrila da je još uvijek u šoku i nevjerici iako su je još prošli tjedan izvijestili da je osvojila ovu vrijednu nagradnu.

– Još uvijek sam iznenađena! Pitam se da li je ovo san od kada su me nazvali. Tek sad kad je ključ u ruci postajem svjesna da sam osvojila nagradu. Cijela obitelj često kupuje u Westgateu i sigurno ćemo to nastaviti i u budućnosti. I kćer je bila u potpunoj nevjerici, u svakom slučaju prekrasan je osjećaj osvojiti glavnu nagradu. Onaj tko ne igra ne može ništa ni osvojiti, zato svakako sudjelujte u sljedećoj Westgateovoj nagradnoj igri. Hvala od srca Westgateu! – istaknula je Zdenka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba