Ovog petka digitalna Noć muzeja u Muzeja Radboa

Online kviz s vrijednom nagradom za pobjednika, stručna vodstva muzejskim postavom, virtualna šetnja i – jedno iznenađenje

Objavljeno: 27.01.2021. AB

Ove godine 16. po redu digitalna Noć muzeja, koja se održava u petak, bit će predstavljena u digitalnom okruženju, putem digitalnih  sadržaja. Muzej Radboa za ovogodišnju manifestaciju Noć muzeja  pripremio je za sve posjetitelje online kviz namijenjen svima koji se žele okušati u provjeri svojeg znanja o povijesti i znamenitostima Radoboja, a za najboljeg  igrača osigurana je i vrijedna nagrada! Kviz će biti objavljen na dan Noći muzeja, 29. siječnja u 12 sati i moći će se igrati do utorka, 2. veljače do 12 sati, nakon čega će se objaviti pobjednik. Za sve posjetitelje bit će organizirana besplatna stručna vodstva sukladno važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera, i to u terminima u 15 sati, u 18 sati i u 21 sat.

– Za sve posjetitelje koji će nas pratiti digitalno moći će pogledati virtualnu šetnju postavom Muzeja Radboa, a ujedno smo za njih u suradnji s Rudarsko-geološko-naftnim fakultetom pripremili jedno iznenađenje! Ovim putem pozivamo sve posjetitelje da prate društvene stranice Muzeja Radboa i da budu dio još jedne Noći muzeja – pozivaju iz Muzeja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba