Traže se automehaničari, kontruktori, bravari, agronomi...

NAJBOLJA OVOTJEDNA PONUDA U KZŽ: Pronađite posao po svojoj mjeri!

Objavljeno: 24.01.2021. zagorjeinternational

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovog tjedna. Prijavite se i sretno!

Prostoria d.o.o.o. traži voditelja skladišta (m/ž) u Svetom Križu Začretju. Prijave su otvorene do 31.1. Uvjeti za rad su minimalno srednja stručna sprema, obvezno iskustvo rada od tri godine na istim ili sličnim pozicijama te poznavanje paketa MS Office. Poželjne su kvalifikacije razvijena snažna radna etika i pozitivan stav prema poslu i timskom radu te izgrađene radne navike, emocionalna inteligencija i slično. Više na linku.

Berislavić d.o.o. zapošljava automehaničara/ mehantroničara (m/ž). Mjesto rada je Oroslavje, a prijave su otvorene do 31.1. Radni zadaci uključuju popravak i servis osobnih i lako teretnih vozila. Potrebno je radno iskustvo od četiri godine, a poslodavac nudi mogućnost zasnivanja ugovora na neodređeno vrijeme. Detalje provjerite ovdje.

Jedinstvo Krapina d.o.o. zapošljava konstruktora (m/ž) u Krapini. Prijaviti se možete do 31.1. Potrebno je poznavanje jednog stranog jezika C2 razine te završeno obrazovanje građevine. Povremeno se radi na terenu u Njemačkoj, a poslodavac osigurava smještaj. Provjerite detalje i ostale poslove ovog poslodavca na linku.

Ferrostil Mont d.o.o. traži bravara (m/ž), montera metalnih konstrukcija (m/ž), pomoćnog radnika u proizvodnji (m/ž) u Zaboku. Prijavite se do 12.2. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao obuhvaća pružanje pomoći pri izradi konstrukcije, transport pojedinih dijelova konstrukcije i slično. Poslodavac nudi mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme. Više na linku.

Monaris d.o.o. zapošljava ino korespodenta (m/ž) u Gornjoj Stubici. Rok prijave je 29.1. Posao obuhvaća komunikaciju s klijentima njemačkog govornog područja, odgovaranje na upite i slanje ponuda, nabavu sirovina na domaćem i ino tržištu i slično. Potrebno je poznavanje njemačkog i engleskog jezika te radno iskustvo od minimalno dvije godine. Više na linku.

Poljodjelac d.o.o. zapošljava agronoma u poljoapoteci (m/ž). Mjesto rada su Mače, a prijave su otvorene do 31.1. Posao obuhvaća savjetodavne usluge te prodaju proizvoda u poljoprivredno apoteci. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Traži se viša ili visoka stručna sprema. Saznajte više na linku.

DV-Keramika traži polagača keramičkih pločica (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a prijave su otvorene do 5.2. Posao uključuje postavljanje keramičkih pločica i pomoćne radove. Nudi se mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Stolarija Horvat traži stolara/ pomoćnog stolara (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji. Lokacija rada je Poznanovec, a prijave se zaprimaju do 28.2. Radno iskustvo nije važno, a nudi se mogućnost stalnog zaposlenja. Provjerite više o poslu ovdje.

Standard gradnja zapošljava zidare (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a prijaviti se možete do 29.1. Traži se više osoba na poziciji, a potrebna je minimalno završena osnovna škola. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Više na linku.

Pekarna i trgovina Viki traži pekara (m/ž). Rad se odvija u Zlataru, a prijave su otvorene do 6.2. Posao uključuje pekarske poslove, rad na mješalici i peći. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba