OD KAMP KUĆICE PUNE ŽOHARA DO VRHUNSKI OPREMLJENOG KONTEJNERA: Još jedna ekipa Zagoraca odradila veliki posao na potresom pogođenom području

Zahvaljujući Vetropack Straži i Zanatskoj zadruzi Kunagora, baka Milica i djed Milan dobili topli dom

Objavljeno: 23.01.2021. Jelena Jazbec

Još jedna ekipa Zagoraca u četvrtak je odradila lavovski posao na potresom pogođenom području. Poduzeće Vetropack Straža iz Huma na Sutli je, naime, doniralo stambeni kontejner s cjelokupnom opremom obitelji Mitić iz Majskih Poljana, a u čitavu priču su se uključili i članovi Zanatske zadruge Kunagora iz Pregrade, koji su kontejner dovezli, postavili, a svaki obrtnik je besplatno odradio svoj dio – struju, vodu, kanalizaciju, građevinske radove.

Tako 86-godišnja baka Milica i 87-godišnji djed Milan ne moraju otići iz svoga dvorišta, već su dobili novi, topli dom, nakon što im je 29. prosinca u potresu kuća toliko stradala da više ne mogu u njoj stanovati. Igrom slučaja, u blizini se zatekao i svećenik sa svojim volonterima, također iz Zagorja, koji je baki Milici ispunio želju i blagoslovio joj novi dom.

Bračni par Mitić iznimno je zahvalan za ovu donaciju. Naime, nakon potresa najprije su dobili kamp kućicu koja, nažalost, nije bila za stanovanje. Kažu, nisu previše izbirljivi, ali kućica je, u što smo se uvjerili i na svoje oči, prljava i uništena, a kažu nam i da je bila puna žohara. Srećom, svoje će dane od sada provoditi u mnogo luksuznijem prostoru.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba