Posljednja aktivnost projekta "Prevencija i liječenje demencije" održat će se online, ove nedjelje od 16 sati

Pogledajte zanimljivu radionicu zdrave prehrane pod vodstvom Tomislava Špičeka, putem YouTube kanala Općine Hum na Sutli

Objavljeno: 23.01.2021. zagorjeinternational

U petak je održana završna konferencija i posljednja projektna aktivnost projekta “Prevencija i liječenje demencije” u Humu na Sutli. Kako zbog trenutne epidemiološke situacije završna konferencija nije mogla biti održana u početno zamišljenom formatu, ona će se održati online. U sklopu završne konferencije održat će se i radionica zdrave prehrane pod vodstvom  jednog od najpoznatijih zagrebačkih profesionalnih kuhara i prvih celebrity chefova u Hrvatskoj – Tomislava Špičeka.

Snimka održane završne konferencije te radionice zdrave prehrane moći će se pogledati kao premijera na YouTube kanalu Općine Hum na Sutli, ove nedjelje s početkom u 16 sati.

– Ovim vas putem pozivamo da sudjelujete u ovoj posljednoj projektnoj aktivnosti pred malim ekranima u svojim domovima – kažu iz Općine Hum na Sutli.

Najnovije po kategorijama

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

VELIKI POVRATAK IVANE HABAZIN: Prošlog je vikenda u Dubaiju pobijedila Gruzijku i osvojila pojas WBC Middle East prvakinje, a onda iste noći potpisala ugovor za svoj idući nastup

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

Objavljeno: 13.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter