Lista dobitnika objavljena je na stranicama Općine

IMAJU UKUPNO 45 STIPENDISTA: Zlatar Bistrica dodijelit će tri studentske stipendije od 500 kuna mjesečno po socijalnom kriteriju

Objavljeno: 21.01.2021. zagorjeinternational

Općina Zlatar Bistrica objavila je rezultate natječaja za dodjelu studentskih stipendija po socijalnom kriteriju. Dodijelit će se tri stipendije u iznosu od po 500 kuna mjesečno. Tri zahtjeva prema Pravilniku nisu ostvarila pravo na stipendiranje. Lista dobitnika stipendije objavljena je na stranicama Općine Zlatar Bistrica.

– Neke odluke o studentskom stipendiranju donijete su već ranije, kao što je primjerice stipendiranje studenata sportaša, te će u konačnosti ukupno biti 15 studentskih stipendija. Općina Zlatar Bistrica stipendira i 30 srednjoškolaca sa 350 kuna mjesečno, koji su, uz besplatan prijevoz do škola, mogli ostvariti i 350 kuna pomoći za nabavku knjiga. Završetkom ovih odluka o studentskom stipendiranju Općina Zlatar Bistrica će ukupno stipendirati oko 45 studenata i učenika srednjih škola – rekao je načelnik općine Zlatar Bistrica Žarko Miholić, prenosi Radio Zlatar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba