Evo kako učiniti dobro djelo i usput dobiti komad odjeće sa snažnom porukom

Nabavite majicu s motivom srca, simbola potresa, i pomozite Petrinji, Sisku i Glini

Objavljeno: 17.01.2021. zagorjeinternational

Dobra djela u svakom kutku Lijepe Naše za potresom pogođenu Sisačko-moslavačku županiju ne staju. Lifestyle portal Zadovoljna.hr donosi još jedan način na koji ujedinjeni Hrvati mogu pomoći svom “ranjenom dijelu Hrvatske”.

Naime, splitski tim “Teški grafiti” izradio je majicu s poznatim motivom srca, koji je rad dizajnerice Ivone, poznate i kao Voona design, čijom kupnjom po cijeni od sto kuna možete pomoći građanima potresom pogođenih područja. Tim “Teški grafiti” poručuje kako će sav novac koji se prikupi od prodaje majica, biti predan udruzi “Glas poduzetnika”, koja će onda tim sredstvima pomoći građanima Petrinje, Siska, Gline i okolnih mjesta u obnovi njihovih domova.

Dodajmo kako se na majicama radi o motivu srca koji je postao simbol potresa koji se dogodio u Zagrebu u ožujku, a nakon razornog potresa koji je pogodio Petrinju, Sisak, Glinu i okolna područja, postao je i njihovim simbolom – vuneno je to srce koje “spaja” jednu od ranije nastalih pukotina na zagrebačkom Gornjem gradu.

– Pomozi, učini dobro djelo! Oni nas tribaju – pozivaju “Teški grafiti”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba