Svoje prijedloge dostavite do 3. veljače

Bira se novi saziv Županijskog savjeta mladih KZŽ

Objavljeno: 02.02.2021. zagorjeinternational

Županijski savjet mladih KZŽ je objavio javni poziv za isticanje kandidatura za izbor članova novog saziva.

Radi se o savjetodavnom tijelu Krapinsko – zagorske županije koje zagovara prava, potrebe i interese mladih na razini županije. Budući da se mandat četvrtog saziva Savjeta mladih bliži kraju, Županijska skupština je na svojoj 24. sjednici donijela zaključak o objavi Javnog poziva.

Kandidature za novi saziv mogu se dostaviti do 3. veljače.

U obzir dolaze osobe koje u trenutku podnošenja kandidatura za članstvo imaju između navršenih petnaest i trideset godina života, s prebivalištem ili boravištem na području Krapinsko-zagorske županije. Pravo predlaganja kandidatura imaju učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija u Republici Hrvatskoj, udruge koje su sukladno statutu ciljno i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade te neformalne skupine mladih koje se sastoje od najmanje 50 mladih s prebivalištem ili boravištem na području županije.
Županijska skupština će na temelju pisanih i obrazloženih kandidatura izabrati 11 članova i 11 zamjenika članova koji će činiti peti saziv Savjeta mladih Krapinsko-zagorske županije.

Ostale informacije i obrasce potrebne za prijavu pronađite na web stranici Krapinsko-zagorske županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba