TAK SE ŠPREHA PO DOMAĆI: Vozač kamiona dao legendarnu izjavu nakon prometne nesreće, a snimka je oduševila korisnike društvenih mreža

NJEMAČKI SA ZAGORSKIM NAGLASKOM? “Ja ne znam ni riječ njemačkog, a sve sam ga razumio!“

Objavljeno: 16.01.2021. zagorjeinternational

Simpatična snimka već se nekoliko dana širi društvenim mrežama. Glavni protagonist je vozač teretnjaka koji na zanimljivoj mješavini njemačkog i “domaće reči“ nastoji novinarima objasniti okolnosti prometne nesreće koju je doživio zbog snježne mećave.

Korisnici društvenih mreža su zaključili da se radi o “njemačkom sa zagorskim naglaskom“, međutim, MDR Thüringen, koji je objavio spomenutu snimku, piše da se radi o Darku Josipoviću, vozaču teretnjaka iz Slovenije koji je na autocesti A9 prema Münchenu, kod Bad Klosterlausnitza izgubio kontrolu nad vozilom u utorak ujutro. Zbog snijega i leda, njegovo je vozilo udarilo u ogradu i nagnulo se. Legendarna izjava pred kamerama nastala je nakon nesreće, a na svojoj ju je Facebook stranici podijelio i vozač rallyja Juraj Šebalj. Prikupio je 8,8 tisuća lajkova i 3,3 tisuće komentara.

– Taj bolje priča njemački nego ja koja tu živim – kaže jedna korisnica društvenih mreža.

– Pa dobro se snašao, nije zastajkivao u govoru, djelovao sigurno, šta ga briga, malo nas sve nasmijao i super – kaže drugi korisnik.

– A ja nisam otišao u Njemačku jer sam mislio da nikad ne bih mogao naučiti jezik. Ovak zgleda fakat jednostavno. Kaj ne? – jedan je od komentara.

– Ja ne znam ni riječ njemačkog, a sve sam ga razumio! – zaključuje jedan korisnik.

POGLEDAJTE VIDEO:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fweb.facebook.com%2FMDRThueringen%2Fvideos%2F776717802939612%2F&show_text=false&width=560

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba