I nogometaši pomažu Banovini

Manchester United donirao deset tisuća eura za potresom pogođena područja, a Dinamo deset kontejnera, prikupili i 650 tisuća kuna

Objavljeno: 16.01.2021. zagorjeinternational

Manchester United donirao je deset tisuća eura za potresom pogođena područja u Sisačko – moslavačkoj županiji, a nogometni klub Dinamo deset kontejnera za stanovanje, dok je kroz svoju humanitarnu zakladu prikupio više od 650 tisuća kuna, piše Gol.hr. Kapetan Dinama Arijan Ademi danas je posjetio Petrinju.

– Ovo je da ih bar malo usrećimo koliko se može. Veliko hvala ljudima što im pomažu u ovom vremenu – rekao je Arijan Ademi.

Petrinji pomažu brojni sportaši, pa je tako i NK Hajduk, već uputio brojne donacije prema mjestima koja su pogođena potresom, a u najnovijoj akciji Bijeli na aukciji prodaju dresove legendarnih igrača.

Najnovije po kategorijama

PONOS ZAGORJA: “Bilo je trenutaka kad se od osjećaja nemoći plakalo na poslu, ali uspjeli smo odraditi dobar posao. Bili smo tim”

NA PRVOJ CRTI OBRANE OD COVIDA: Razgovarali smo s dvije liječnice iz Opće bolnice Zabok, dr. Marijom Marković i dr. Sandrom Ljubičić, koje su nam otkrile kako se s nečime što je do prije godinu dana bilo nepoznanica u RH, nose i profesionalno i privatno

PONOS ZAGORJA: “Bilo je trenutaka kad se od osjećaja nemoći plakalo na poslu, ali uspjeli smo odraditi dobar posao. Bili smo tim”

Objavljeno: 07.03.2021. alenbrodar

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter