PUCNJAVA NA ŽITNJAKU: Žena i muškarac ranjeni nakon što su parkirali automobil

Objavljeno: 15.01.2021. zagorjeinternational

U Zagrebu je u petak oko 4 sata došlo do pucnjave u kojoj su ranjene dvije osobe. Do pucnjave je došlo u Lovinčićevoj ulici na Peščenici.

– Danas, 15. siječnja oko 4 sata na Peščenici u Lovinčićevoj ulici, za vrijeme dok su se 31-godišnjak i njegova vršnjakinja nalazili u osobnom automobilu marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka, u njihov se automobil zaletio osobni automobil iste marke talijanskih registracijskih oznaka. Iz tog vozila izlaze dvije nepoznate osobe, muška i ženska, verbalno se sukobljavaju s njima te pješice odmah potom odlaze s mjesta događaja dok vozilo ostavljaju na tom mjestu. Nekoliko minuta kasnije, na istu tu lokaciju dovezla su se četvorica muškaraca od kojih je jedan ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u njihovom smjeru i ranio ih. U ovom trenutku liječnička pomoć ozlijeđenima se pruža u KB-u Merkur te je utvrđeno da su teško ozlijeđeni, ali da ozljede nisu opasne po život. Očevid i intenzivno kriminalističko istraživanje su u tijeku – kažu u zagrebačkoj policiji.

Zagrepčani kažu kako ih je pucnjava probudila.

– Oko 4 sata me probudila pucnjava, bilo je 10 do 15 pucnjeva i zvučalo je kao da dolaze iz različitih oružja. Ovdje se već četiri noći netko naganja po ulicama u skupim autima, ovo je katastrofa – rekao je jedan Zagrepčanin za 24sata.

Dodao je da jecijela ulica zatvorena te da je policija stigla u punoj opremi.

– Išli su ulicom od zgrade do zgrade i tražili počinitelje, ali koliko znam nisu nikoga još uhvatili. Ovo je katastrofa, noćima se tu naganjaju, sva sreća pa smo svi bili doma u to vrijeme. Ovdje ima djece i to nema smisla više – zaključio je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba