VRATILI OSMJEH NA LICE OBITELJI IZ STRAŠNIKA: DVD Jazvine u samo nekoliko dana, uz pomoć dobrih ljudi, prikupio novac za kupnju stambenog kontejnera

“Obitelj je bez doma već ostala u Domovinskom ratu, a 29. prosinca ponovno su proživjeli najteže trenutke”

Objavljeno: 11.01.2021. zagorjeinternational

Prošle smo srijede objavili kako radobojski DVD Jazvine pokreće humanitarnu akciju prikupljanja sredstava, oko 40 tisuća kuna, za kupnju stambenog kontejnera za potrebitu obitelj koja je u razornom potresu ostala bez svoga doma. Samo pet dana kasnije, u nedjelju, na Facebook stranici DVD-a osvanula je predivna vijest – stambeni je kontejner kupljen i već dovezen obitelji Škornjak iz Strašnika, naselja u kojem je 29. prosinca bio epicentar razornog potresa.

– Dragi prijatelji i svi ljudi dobrog srca koji ste sudjelovali u našoj akciji prikupljanja sredstava za kupnju stambenog kontejnera, s veseljem objavljujemo da je stambeni kontejner stigao kod jedne četveročlane obitelji u selo Strašnik kod Petrinje. Radi se o obitelji gospodina Škornjaka, koji ima stopostotnu invalidnost, oba umjetna kuka te je bio sudionik Domovinskog rata. Ova obitelj prolazi drugi puta kroz teško razdoblje u kojem im je razrušen dom. Ostali su bez doma za vrijeme Domovinskog rata, nakon čega su obnovili svoj obiteljski dom te su 29. prosinca 2020., nakon razornog potresa, ponovno proživjeli najteže trenutke svog života. Bez svih vas, koji ste sudjelovali i doprinijeli akciji, ne bismo uspjeli ponovno vratiti osmijehe, sreću i nadu u život obitelji Škornjak. Još jednom smo pokazali veliko srce u najtežim trenucima te svima od srca zahvaljujemo, u ime DVD-a Jazvine i obitelji Škornjak – stoji u objavi na Facebook stranici DVD-a Jazvine.

Obitelj će kontejner moći koristiti dokle god im to bude potrebno, a nakon toga se vraća DVD-u Jazvine, koji će ga nastaviti koristiti za vlastite potrebe.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba