Nova godina - nove prilike

DONOSIMO OVOTJEDNU PONUDU POSLOVA U KZŽ: Zapošljavaju se i kandidati bez iskustva!

Objavljeno: 10.01.2021. zagorjeinternational

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr, donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Na njihovoj stranici je trenutno više od 1500 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a mi vam donosimo ovotjednu TOP ponudu poslova iz Krapinsko – zagorske županije.

Privatna fakultetski obrazovana osoba s invaliditetom traži osobnog asistenta (m/ž) u općini Kumrovec. Novozaposlena osoba bit će zadužena za pomoć pri prebacivanju s kolica na krevet, pri ustajanju, oblačenju, presvlačenju, te za obavljanje drugih srodnih poslova. Osigurava se fleksibilno radno vrijeme po dogovoru s poslodavcem. Nudi se ugovor na neodređeno. U obzir dolaze i kandidati bez iskustva. Potrebna je završena osnovna škola i vozačka dozvola B kategorije. Prijava je dostupna na linku.

Poduzeće Plinka-Puh traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama za točenje goriva, brigu o poslovnici, te za obavljanje administrativnih poslova. Poslodavac nudi stalna primanja, usavršavanja i mogućnost napretka u tvrtki. Nudi se ugovor na neodređeno. U obzir dolaze i umirovljenici. Prijaviti se možete putem linka i to najkasnije do 1.3.

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije d.o.o. traži suradnika (m/ž) za ruralni razvoj i turizam. Mjesto rada je Krapina, a rok prijave 15.1. Glavni uvjet je završen fakultet ekonomskog smjera. Iskustvo je poželjno, ali se ne očekuje. Novozaposlena osoba pratit će europske, nacionalne, regionalne i lokalne i druge razvojne programe te će kontinuirano pružati stručnu, savjetodavnu i tehničku pomoć svojim kolegama. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje.

KERAMIX d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž) s minimalno 2 godine radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Osoba na ovoj poziciji zadužena je za preuzimanje robe, utovar i istovar. Poslodavac očekuje da imate trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, a spreman je osigurati ugovor na neodređeno. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Dječji vrtić Škrinjica iz općine Radoboj treba edukacijskog rehabilitatora (m/ž) za rad s djecom s teškoćama u razvoju. U obzir dolaze samo kandidati sa završenim Edukacijsko – rehabilitacijskim fakultetom. Rok prijave na ovaj natječaj je 3.2. Saznajte više…

M.S. BAU d.o.o. iz Zlatara traži 3 zidara (m/ž) s minimalno 5 godina radnog iskustva. Posao se obavlja na području Hrvatske i Njemačke. U slučaju rada u inozemstvu, poslodavac organizira i snosi troškove zajedničkog smještaja i prijevoza. Postoji mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno. Prijave traju do 15.1. Detalje o prijavi možete pronaći na poveznici.

Srednja škola Bedekovčina zapošljava spremača (m/ž) na neodređeno puno radno vrijeme. Radno iskustvo nije uvjet, a u obzir dolaze i osobe sa završenim nižim razredima osnovne škole. Požurite s prijavama. Sretno!

TABOR d.o.o. traži konobara (m/ž) za rad u restoranu koji se nalazi u naselju Lupinjak. Novozaposlena osoba bit će zadužena za posluživanje gostiju hranom i pićem. Mogu se javiti zainteresirane osobe bilo koje školske spreme od OŠ, KV, SSS, bez obzira na radno iskustvo. Najvažnije je da je kandidat spreman na učenje. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja nakon odrađenog probnog roka. Prijave su otvorene do 30.1. Za više informacija kliknite ovdje.

Autoprijevoznik Ivan Vidović iz Zlatara traži vozača teretnog vozila (m/ž) za međunarodni prijevoz robe hladnjačom. Potreban je KOD 95. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Dodatne detalje ovog natječaja, otvorenog do 30.1., možete pronaći na linku.

Obrt Španmes planira zaposliti mesara (m/ž) na određeno, zbog povećanog opsega posla. Mjesto rada je Donja Stubica, a rok prijave 15.1. Kandidati moraju imati srednjoškolsko obrazovanje. Ova pozicija je idealna i za one koji nikad nisu radili, zato što se radno iskustvo ne očekuje.

Standard Gradnja zapošljava čak 5 zidara (m/ž) u općini Sveti Križ Začretje. Nudi se ugovor na neodređeno, a minimalan uvjet za zapošljavanje je završena osnovna škola. Rok prijave je 29.1. Želite saznati više o ovoj poziciji? Kliknite ovdje.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba