PRIKUPLJAJU DONACIJE: Općina Stubičke Toplice obnovit će kuću obitelji Šubić iz Strašnika

UKLJUČITE SE I VI: Mlada obitelj s troje djece trenutno živi u šatoru, a hrane 20 krmača koje su im jedini izvor prihoda

Objavljeno: 09.01.2021. JJ

Općina Stubičke Toplice otvorila je račun za posebne namjene – Prikupljanje donacija za obitelj T. Šubić iz Petrinje, Strašnik 2. Sav prikupljeni novac bit će usmjeren na pomoć obitelji Tomislava i Marine Šubić iz Strašnika, kojima je u potresu u potpunosti uništena kuća.

– Radi se o mlađoj obitelji s troje male djece koji sada žive u improviziranom šatoru na livadi koji su sami podigli odmah nakon onog najjačeg potresa. Sreća u nesreći je da im je ostao skoro neoštećen gospodarski objekt u kojem hrane 20 krmača i koje su im jedini izvor prihoda. Mlada i skromna obitelj koja uza sve nedaće želi novi početak i ni u jednom trenutku ne pomišlja na odlazak iz Hrvatske, zaslužuje našu pomoć. Osim financijske pomoći, obitelji Šubić pomoći ćemo i dobrovoljnim radom u svim fazama obnove kuće. Bit ćemo uz njih sve dok se ne vrate u novi dom, nadamo se što prije. Od srca Vam hvala za svaku vašu i najmanju uplatu – kažu iz Općine.

Podaci za uplatu:

IBAN: HR3723600001502855624

Model: HR68

Poziv na broj: 7765-OIB

Svrha: Donacija za obitelj Tomislava Šubića iz Petrinje, Strašnik 2

Za uplate iz inozemstva:

SWIFT: ZABAHR2XHR3723600001502855624

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba