Policija ga zadržala u svojim prostorijama do prestanka djelovanja alkohola, a sada ga čeka paprena kazna

KRAPINA: Vozio alkoholiziran, odbio alkotestiranje, a kod sebe nije imao ni vozačku, ni prometnu, ni osobnu

Objavljeno: 07.01.2021. JJ

U utorak oko 23.20 sati, policijski službenici su prilikom nadzora prometa u Krapini, na DC1, zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 44-godišnji hrvatski državljanin. Kontrolom vozila i vozača, utvrđeno je kako upravlja osobnim vozilom pod vidnim utjecajem alkohola, a kod sebe nije imao ni osobnu iskaznicu, ni vozačku ni prometnu dozvolu te je odbio alkotestiranje.
Temeljem Zakona o prekršajima, od strane policijskih službenika određeno mu je zadržavanje u prostorijama policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, alkohola. Protiv vozača će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu s predloženom novčanom kaznom u iznosu od 10.800 kuna i predloženom zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Najnovije po kategorijama

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

VELIKI POVRATAK IVANE HABAZIN: Prošlog je vikenda u Dubaiju pobijedila Gruzijku i osvojila pojas WBC Middle East prvakinje, a onda iste noći potpisala ugovor za svoj idući nastup

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

Objavljeno: 13.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter