Traže se automehaničari, šivači, tesari, zidari...

Pronađite posao po svojoj mjeri – u Zagorju

Objavljeno: 03.01.2021. zagorjeinternational

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Boxmark Leather d.o.o. zapošljava šivača (m/ž) i radnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Zlatar Bistrica, a prijave su otvorene do 8.1.2021. Potrebna je srednja stručna sprema. Prijaviti se mogu i osobe bez radnog iskustva koje su odradile stručnu praksu za navedena zanimanja. Aplicirajte.

Standard gradnja zapošljava zidare (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a prijaviti se možete do 29.1.2021. Traži se više osoba na poziciji, a potrebna je minimalno završena osnovna škola. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Više na linku.

Atalian Global Services Croatia d.o.o. traži pomoćne radnike u proizvodnom pogonu (m/ž). Mjesto rada je Hum Na Sutli, a prijave su otvorene do 11.1.2021. Potrebno je više osoba na poziciji. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja osoba s invaliditetom. Obrazovni program nije važan. Provjerite detalje putem linka.

Enucleo projekti d.o.o. traže građevinskog poslovođu (m/ž). Lokacija rada je Zlatar, a rok prijave je 27.1.2021. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Od kandidata se očekuje spremnost na terenski rad. Detalje provjerite ovdje.

FAM Immo d.o.o. traži radnike u proizvodnji (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji. Prijave se zaprimaju do 7.1.2021. Postoji mogućnost stalnog odnosa. Radno iskustvo nije važno. Saznajte kako aplicirati.

M. I. Hršak d.o.o. zapošljava referenta nabave (m/ž). Mjesto rada je Krapina, a prijave su otvorene do 10.1.2021. Posao uključuje nabavu proizvoda, kontaktiranje dobavljača, praćenje zaliha i izradu izvješća. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Traži se srednja stručna sprema, znanje engleskog jezika i poznavanje osnova informatike. Više na linku.

Kraljević zapošljava automehaničara (m/ž) u Krapini. Prijave su otvorene do 10.1.2021. Posao obuhvaća redovito i izvanredno održavanje tegljača i poluprikolica. Poželjna je C kategorija i vozačka dozvola za viličara. Poslodavac nudi rad na neodređeno. Više na linku.

Centar za socijalnu skrb Zlatar Bistrica traži socijalnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Zlatar Bistrica, a prijave su otvorene do 8.1.2021. Potrebna je visoka stručna sprema i završen studij socijalnog rada ili socijalne politike te položen stručni ispit. Od kandidata se očekuje godina dana radnog iskustva, poznavanje rada na računalu i vozački ispit B kategorije. Provjerite više na linku.

AG Service, obrt, zapošljava automehaničara (m/ž) u Bedekovčini. Prijave su otvorene do 23.1.2021. Posao uključuje održavanje i popravak motornih vozila. Potrebna je završena srednja škola, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Saznajte više ovdje.

Antoma d.o.o. zapošljava tesara (m/ž) u Zlataru. Prijave su otvorene do 4.1.2021. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i spremnost na terenski rad. Provjerite kako aplicirati putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba