U bolnicama su 102 COVID pozitivna pacijenta, 11 ih je na respiratoru. Broj aktivnih slučajeva zaraze u KZŽ je 250

U Zagorju 22 nova slučaja zaraze koronom, preminule još tri osobe

Objavljeno: 02.01.2021. AB

Na području Krapinsko – zagorske županije evidentirane su 22 nove osobe pozitivne na koronavirus. Radi se o osobama sa prebivalištem na području sljedećih jedinica lokalne samouprave: Grad Donja Stubica (3), Grad Krapina (2), Grad Oroslavje (2), Grad Pregrada (1), Grad Zabok (3), Općina Bedekovčina (1), Općina Budinščina (1), Općina Konjščina (1), Općina Krapinske Toplice (1), Općina Marija Bistrica (3), Općina Radoboj (1), Općina Sveti Križ Začretje (2) i Općina Veliko Trgovišće (1).

Oporavila se 21 osoba te je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko-zagorske županije 250. U samoizolaciji se nalazi 1104 osoba. Na COVID odjelu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice nalazi se 12 pacijenata sa SARS CoV-2 infekcijom. Na COVID odjelu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice nalazi se 26 pacijenata. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalaze se 64 pacijenta pozitivna na SARS CoV-2, od kojih je 11 na respiratoru. Preminule su dodatne tri osobe pozitivne na koronavirus. Izražavamo iskrenu sućut obiteljima preminulih.

Najnovije po kategorijama

Uspješno provedeni programi obrazovanja stručnjaka u turističko – ugostiteljskom sektoru i voditelja za osobe s invaliditetom te osposobljavanja osoba s invaliditetom za kuhare i sobare

ZAHVALJUJUĆI UČILIŠTU "PIRAMIDA ZNANJA" I PARTNERIMA, 59 POLAZNIKA IZ RANJIVE SKUPINE NEZAPOSLENIH OSOBA DOBILO JE NOVU PRILIKU: Održana završna konferencija projekta "Edukacijom ranjivih skupina do zaposlenja u turizmu i ugostiteljstvu"

Uspješno provedeni programi obrazovanja stručnjaka u turističko – ugostiteljskom sektoru i voditelja za osobe s invaliditetom te osposobljavanja osoba s invaliditetom za kuhare i sobare

Objavljeno: 22.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter