STRAVIČAN ZLOČIN U BUDINŠČINI: Radi se o poznatom lokalnom poduzetniku. I on i ustrijeljena žena imali su svatko po troje djece. Njihova tijela jutros je na cesti pronašao slučajni prolaznik

Muškarac (58) zbog neriješenih ljubavnih problema ustrijelio ženu (41), a onda i sebe

Objavljeno: 31.12.2020. zagorjeinternational

Policijska uprava krapinsko – zagorska jutros je izvijestila da su u naselju Krapinica u općini Budinščina jutros na cesti pronađena dva mrtva tijela – muško i žensko.

Na mjestu događaja zatekli smo Albinu Tisanić, zamjenicu županijskog državnog odvjetnika u ŽDO-u Zagreb.

– Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu rukovodi očevidom povodom pronađena dva mrtva tijela, jedne ženske i jedne muške osobe, za koje proizlazi da se znaju od ranije. Vidljive su strijelne rane nastale najvjerojatnije vatrenim oružjem. Očevid je u tijeku radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja. Osobe su pronađene jutros od strane slučajnog prolaznika, koji je nazvao policiju – rekla je Tisanić, istaknuvši kako je teško reći kada bi okolnosti događaja mogle biti rasvijetljene, jer je potrebno utvrditi mnogo činjenica, no, u suradnji s policijom trude se to obaviti čim prije.

Kako neslužbeno doznajemo, radi se o neriješenim ljubavnim problemima. Muškarac (58), inače poznati lokalni građevinski poduzetnik, navodno je ustrijelio 41-godišnju ženu, a onda i sebe. Oboje imaju po troje djece. (ab, jj)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba