Donosimo ovotjednu ponudu na tržištu rada

Pronađite posao po svojoj mjeri – u Zagorju!

Objavljeno: 27.12.2020. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Boxmark Leather d.o.o. zapošljava šivača (m/ž) i radnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Zlatar Bistrica, a prijave su otvorene do 8.1.2021. Potrebna je srednja stručna sprema. Prijaviti se mogu i osobe bez radnog iskustva koje su odradile stručnu praksu za navedena zanimanja. Aplicirajte.

FAM Immo d.o.o. traži radnike u proizvodnji (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji. Prijave se zaprimaju do 7.1.2021. Postoji mogućnost stalnog odnosa. Radno iskustvo nije važno. Saznajte kako aplicirati.

Inkop International d.o.o. zapošljava pomoćnog tehničara na održavanju (m/ž). Lokacija rada je Poznanovec, a prijave se zaprimaju do 31.12. Posao obuhvaća rad na tehničkom održavanju sustava objekata i postrojenja. Poslodavac nudi mogućnost rada neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Zebrano d.o.o. traži radnika u proizvodnji mlinaca (m/ž). Mjesto rada je Brestovec Orehovički, a prijave su otvorene do 31.12. Traži se odgovorna osoba sa sposobnošću uklapanja u postojeći tim. Osnovni zadaci na radnome mjestu uključuju zamjes i razvlačenje tijesta, pečenje mlinaca, pakiranje gotovih proizvoda i čišćenje radnog prostora. Saznajte više ovdje.

RapidSpeedbox zapošljava na poziciji Linux System Administrator (m/ž). Rad se odvija od kuće, a prijave su otvorene do 8.1.2021. Za poziciju je potrebno napredno tehničko znanje, prethodno znanje o Linuxu i IT-u, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, mogućnost rada od kuće i posjedovanje Skype-a. Prijavite se.

Navis CNC Solutions d.o.o. zapošljava na poziciji CNC tokar (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a prijave su otvorene do 31.12. Posao obuhvaća samostalan rad na Fanuc upravljanju. Uvjeti su srednja stručna sprema i dvije godine radnog iskustva. Provjerite detalje ovdje.

Kraljević zapošljava automehaničara (m/ž) u Krapini. Prijave su otvorene do 10.1.2021. Posao obuhvaća redovito i izvanredno održavanje tegljača i poluprikolica. Poželjna je C kategorija i vozačka dozvola za viličara. Poslodavac nudi rad na neodređeno. Više na linku.

Stahinjčica d.o.o. traži prodavače (m/ž). Lokacija rada je Sveti Križ Začretje, a prijaviti se možete najkasnije do 31.12. Posao obuhvaća rad u trgovini mješovite robe, a iskustvo nije važno. Od kandidata se očekuje završena srednja škola. Provjerite detalje ovdje.

Antoma d.o.o. zapošljava tesara (m/ž) u Zlataru. Prijave su otvorene do 4.1.2021. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i spremnost na terenski rad. Provjerite kako aplicirati putem linka.

TMT Mobili d.o.o. zapošljava tehničara za telekomunikacije (m/ž) u Zaboku. Prijave su otvorene do 31.12. Traži se srednja stručna sprema i spremnost na terenski rad. Radno iskustvo nije važno, ali je poželjno. Provjerite više putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba