A zakaj, na primjer, ne biste nakratko pobegli od doma?

Istražite dnevne ponude Bluesun hotela “Kaj” u Mariji Bistrici

Objavljeno: 26.12.2020. zagorjeinternational

Tko kaže da najkraći dani u godini moraju biti bezlični i nalik jedan drugome kao jaje jajetu?
Zima na kontinentu, u novim uvjetima, čak i kad su nam putovanja ograničena, i dalje može biti itekako sadržajna. Ne morate se zaputiti daleko od doma da biste uživali u hotelskoj wellness & spa zoni uz vrhunske tretmane i terapeute, priuštili si sportski dan na električnim biciklima istražujući najljepše brege, a potom odmorili i uživali u najboljim okusima Zagorja u restoranima Bistritza i Academia.

Personalizirane dnevne ponude

Spa zalogaj, Popodne u Kaju, Dnevni Bike & Spa paket i Okus Zagorja maštovite su, personalizirane dnevne ponude Bluesun hotela Kaj, kreirane prema navikama gostiju koje vam, uz strogo poštivanje svih propisanih mjera, omogućuju da se na nekoliko sati odmaknete od stvarnosti u bezbrižnoj i sigurnoj okolini, gdje je sve podređeno samo vašim željama.

U svim paketima dobivate jednokratnu ulaznicu za dvosatno korištenje wellness & spa oaze (za osobe starije od 16 godina), a ondje vas čeka hidromasažni bazen, whirlpool, bio sauna, tuš doživljaja i relax zona, kao i 15 posto popusta na sve wellness tretmane.

A njegovoj se intuiciji slobodno možete prepustiti – kuhinja restauranta Bistritza i a la carte restauranta Academia gastronomski su laboratoriji višestruko nagrađivanog chefa Marka Futivića i njegovog tima najboljih zagorskih kuhara i slastičara.

Na kraju ove teške godine, zaslužili ste predah i vrijeme za sebe – oni koji su već bili, znaju zakaj je tada najbolje provesti dan u Kaju.
Provjerite i vi!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba