VAŠ SRETAN VUGLEC – VUGLEC BREG: Ove godine pripremili su i poklon pakete kojima na najukusniji način možete zahvaliti ili čestitati svojim poslovnim partnerima, prijateljima, kolegama, ali i najmilijima

“Darujte nešto vrhunsko, dašak tradicije i nešto za gušt”

Objavljeno: 17.12.2020. zagorjeinternational

Na Vuglec bregu nikada ne znate što vas čeka, ali kako oni sami ističu, budite sigurni da vas uvijek čeka najbolje.

– Svako godišnje doba poziva da ga doživite u najboljem izdanju – proljeće u cvatu i s prvim radovima u vinogradu, ljeto u večerima uz osvježavajući pjenušac, jesen u punoj ljepoti i veselju koje prati berbu grožđa, zimu uz dobro društvo u vinskom podrumu ili pucketanju vatrice u kaminu, a uvijek uz čašu vrhunskih vina i svježu, autentičnu hranu koju ćete pamtiti i o kojoj ćete zaljubljeno pričati prijateljima. Michelinova preporuka našem restoranu bit će zgodan detalj te priče – kažu iz Restorana Vuglec breg, dodajući da su ove godine pripremili i raznovrsne poklon pakete, kojima ćete na najukusniji način zahvaliti ili čestitati svojim poslovnim partnerima, prijateljima, kolegama, ali i najmilijima.

– Darivanjima na kraju godine dajemo lijep pečat dosadašnjoj suradnji s poslovnim partnerima, kolegama i suradnicima te lijepom gestom uveseljavamo svoje najdraže. Ako želite darovati nešto vrhunsko, dašak tradicije i nešto za gušt odaberite Vuglec breg poklon pakete. U košari su pjenušci i vina iz podruma vinarije Vuglec breg te gastrodelicije domaćih proizvođača i OPG- ovaca. Najbolji poklon je onaj kojeg biste i sami najradije primili – ističu iz Vuglec brega.

Jedinstveno, čarobno i nezaboravno mjesto. Tvoj sretan vuglec – Vuglec Breg.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba