Održana konstituirajuća sjednica Županijskog odbora HDZ-a Krapinsko-zagorske županije

TUŠEK: S ovim ljudima HDZ ostaje politička snaga broj jedan u županiji

Objavljeno: 16.12.2020. zagorjeinternational

U skladu s epidemiološkim mjerama, u utorak je održana online konstituirajuća sjednica Županijskog odbora HDZ-a Krapinsko – zagorske županije.
Sjednicu je vodio novi/stari predsjednik Žarko Tušek, koji je na početku čestitao svim izabranim članicama i članovima Županijskog odbora te predsjednicima gradskih i općinskih organizacija.

Županija mora bolje

– Konstituiranjem novog saziva Županijskog odbora, formiranjem novog Predsjedništva, imenovanjem glavnog tajnika, rizničara, jednog dijela kolegija tajništva te glasnogovornika Županijskog odbora, HDZ Krapinsko – zagorske županije kreće u novu političku etapu. Iznimno me veseli struktura novog saziva jer se radi o ljudima koji svojim životnim, profesionalnim i stručnim iskustvom mogu doprinijeti tome da HDZ KZŽ i dalje ostane politička snaga broj jedan u županiji. To je politička snaga koja će biti okosnica novog okupljanja svih onih, neovisno o političkom predznaku, koji smatraju da se naša županija u godinama koje su pred nama, uz podršku aktualne Vlade može i mora razvijati puno brže i puno bolje. Trend zaostajanja za našim prvim susjedima, iako imamo najbolje komparativne prednosti, jednostavno moramo zaustaviti – istaknuo je predsjednik Tušek te dodao kako će se u narednim danima još upotpuniti kolegij glavnog tajništva imenovanjem organizacijskog tajnika te tajnika za gospodarska pitanja, a velik se doprinos očekuje i kroz rad stranačkih zajednica.
Na sjednici je jednoglasnom odlukom članova za tajnika imenovan Mišo Grilec, a za rizničara Mato Regvar.

Predsjedništvo

Online sjednici prisustvovao je i glavni tajnik HDZ-a, Krunoslav Katičić, koji se prije svega zahvalio svim članicama i članovima što su iskoristili svoje biračko pravo te izašli na unutarstranačke izbore.
Također, jednoglasnom odlukom izabrano je i Predsjedništvo ŽO HDZ KZŽ, koje uz predsjednika Žarka Tušeka čine potpredsjednici Alen Gerek, Zoran Gregurović, Mirko Krznar, Zdravko Tušek, tajnik Grilec i rizničar Regvar te Emil Gredičak, Igor Jambrešić, Josip Milički i Ernest Svažić.
Izabrani su i politički tajnik Radovan Hercigonja te tajnik za odnose s političkim strankama Damir Belošević.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba