POGLEDAJTE VIDEO

Košuti dao da pomiriše kavu, a ona ‘poludjela’. Propinjala se na stražnje noge te ga prednjima ‘molila’ gutljaj

Objavljeno: 14.12.2020. zagorjeinternational

Josip je bio kod prijatelja u Vrpolju kraj Trilja. U dvorištu su pili kavu za van. Košuti je dao da pomiriše kavu, a ona je počela na njega skakati jer je htjela kušati malo te mirisne tekućine. Životinja je bila uporna, trčala je oko njega, propinjala se na stražnje noge, a prednjima mahala kao da ga moli da joj da gutljaj kave. Video na kojem košuta želi gutljaj kave je prvi objavio Dalmatinski portal koji je snimku dobio uz poruku ‘Srna tuče huligana! Kada ih vidi – poludi’. No, Josip kaže da ga životinja nije udarila.

– Dobra je s ljudima, već je neko vrijeme kod mojih prijatelja, otkako je bila beba. Živi u dvorištu s paunovima i mini patuljastim kozama i još nekim životinjama. Prepitoma je, stvarno. Evo, moj prijatelj klekne, a ona dođe i zagrli ga prednjim nogama. Da vidite tu scenu – kazao je Josip.

Dodaje da je ona njihov Jelenko iz Dalmatinske zagore. Vlasik košute kaže da je kod njih došla iz Like kad je imala svega nekoliko mjeseci te da su je othranili na bočicu.

– Zovemo je Bambi ili Mala. Ma nije njoj bilo do kave, ona se samo jako zaigrana i kad je vidjela da Josip bježi, ona je krenula za njim. Sada ima sedam mjeseci i već je polako naviknuta na ljude. Ogradili smo veliki prostor za naše životinje, ima puno šume i livade, i naravno svoju štalu. Nedavno se za nevremena otvorila ograda, ona je pobjegla, ali se navečer sama vratila kući – kazao je vlasnik Mario za 24sata. Zaključuje da joj planira dovesti i mužjaka kako bi imala društvo.

FOTO: Dalmatinski portal

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba