PRVI SUSRET SE IGRA 18. VELJAČE

Dinamo u šesnaestini finala Europske lige ide na ruski Krasnodar, momčadi koja je potopila Lokomotiv

Objavljeno: 14.12.2020. zagorjeinternational

Dinamo će u šesnaestine finala Europa lige igrati protiv ruskog Krasnodara. Kao pobjednik skupine Dinamo ima status nositelja i time prednost domaćeg terena. Prvi susret igrat će se 18. veljače u gostima, a uzvrat 25. veljače na Maksimiru.

Ždrijeb je odmah komentirao i Dinamov trener Zoran Mamić. 

– Nije loše za nas, ali što je tu je. Očekujemo s veseljem tu utakmicu. To sad i nije realno stanje iako ima dobrih momčadi. Vidjeli smo jučer utakmicu protiv Lokomotiva Vedrana Ćorluke. To je momčad koja je u Ligi prvaka osvojila treće mjesto, treba ih respektirati. Dinamo može i mora biti bolji nego što je bio u ovom dijelu natjecanja. Možemo i moramo biti bolji da bismo egisztirali – rekao je Mamić.

Dodao je kako je stanje na ruskoj tablici tako da je CSKA u vrhu, ali mu se čini da Krasnodar igra bolji nogomet.

– Kod CSKA se sve svodilo na jednog, dva igrača i puno toga kroz sredinu terena. Krasnodar ima više opcija i čini mi se da mogu biti opasniji nego što je CSKA – zaključio je Mamić.

Krasnodar je momčad koja je u skupini Lige prvaka osvojila pet bodova u društvu Seville, Chelseaja i Rennesa. Pobijedili su i remizirali s Francuzima, a peti bod uzeli su u zadnjem kolu protiv Chelseaja na Stamford Bridgeu. U nedjelju su u 18. kolu ruskog prvenstva razbili Ćorlukin Lokomotiv 5:0, što je najteži poraz tog kluba u domačim natjecanjima od raspada SSSR-a, prenose Sportske novosti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba