Donosimo najbolju ovotjednu ponudu na tržištu rada

Pronađite posao po svojoj mjeri na području KZŽ!

Objavljeno: 13.12.2020. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Valoviti papir Dunapack zapošljava elektroničara / mehantroničara (m/ž) u Zaboku. Očekuju se srednja stručna sprema i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Radno iskustvo nije uvjet. Prijavite se najkasnije do 14.12. Provjerite više ovdje.

TMT Mobili d.o.o. zapošljava tehničara za telekomunikacije (m/ž) u Zaboku. Prijave su otvorene do 31.12. Traži se srednja stručna sprema i spremnost na terenski rad. Radno iskustvo nije važno, ali je poželjno. Provjerite više putem linka.

Tehnoguma traži radnika u proizvodnji gumenih proizvoda (m/ž) u Zaboku. Prijave su otvorene do 27.12. Potrebno je više osoba na poziciji. Uvjet je srednja stručna sprema. Radno iskustvo nije važno. Provjerite detalje ovdje.

Ljekarne Mađerčić zapošljavaju magistra farmacije – voditelja ljekarne (m/ž) u Gornjem Jesenju. Prijave su otvorene do 1.1. Radni zadaci obuhvaćaju poslove vođenja ljekarne i poslove magistra farmacije. Više na linku.

Navis CNC Solutions d.o.o. zapošljava CNC tokara (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a rok prijave 31.12. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Posao obuhvaća samostalni rad na Fanuc upravljanju. Provjerite detalje ovdje.

Alati Stuhne d.o.o. traže radnka u odjelu održavanja (m/ž). Lokacija rada je Valentinovo, a prijave su otvorene do 15.12. Očekuje se minimalno srednja stručna sprema, trogodišnje iskustvo rada na poslovima održavanja strojeva,poznavanje pneumatskih i hidrauličnih strojeva, poznavanje geometrije stroja i slično. Poslodavac nudi priliku za osobni razvoj. Provjerite više klikom na link.

Elektroinstalacije Freddy traže elektroinstalatera (m/ž) u Gornjoj Stubici. Rok prijave je 20.12. Očekuje se srednja stručna sprema, kao i radno iskustvo od minimalno pet godina. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Posao obuhvaća sve vrste elektroinstalacijskih poslova. Provjerite detalje ovdje.

Super Anja d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Bedekovčini. Rok prijave 28.12. Traži se minimalno završena osnovna škola, a radno iskustvo nije važno. Provjerite više ovdje.

Stražaplastika d.d. zapošljava predradnika tiska gajbi (m/ž). Mjesto rada je Hum Na Sutli. Prijave se zaprimaju do 24.12. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Uvjeti su obrazovni smjer strojarstva, kemijsko – tehnološki ili elektrosmjer minimalno srednje stručne spreme. Posao obuhvaća organizaciju i usklađivanje rada organizacijske jedinice, utvrđivanje tehničkih uvjeta sukladno dokumentaciji, obavljanje neophodne promjene i otklanjanje manjih kvarova. Više na linku.

iVIZIJA d.o.o. zapošljava hotelskog domara (m/ž). Lokacija rada nalazi se u Krapinskim Toplicama, a prijave se zaprimaju do 20.12. Posao obuhvaća samostalne popravke električarskih i vodoinstalaterskih situacija te organizaciju popravaka s vanjskim održavateljima. Provjerite detalje putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba