Video premijera će se održati u Dvoru Veliki Tabor

Udruga Klubska kultura pripremila video projekt “Renaissance“, s ciljem turističke promidžbe povijesne i kulturne baštine renesansne Hrvatske

Objavljeno: 10.12.2020. zagorjeinternational

Udruga Klubska kultura, kao utemeljitelj nagrade Ambasador, koja se dodjeljuje akterima elektroničke glazbe za ostvarenja u proteklih 12 mjeseci, uoči svog petog izdanja pripremila je video projekt “Renaissance“, s ciljem turističke promidžbe povijesne i kulturne baštine renesansne Hrvatske, poput dvoraca, utvrda i starih gradova, uz atraktivne nastupe nagrađivanih autora elektroničke glazbe.

Ovaj serijal sniman je na tri renesanse lokacije u Hrvatskoj, a video premijera je zakazana za nedjelju, od 20 sati iz srednjovjekovnog Dvora Veliki Tabor. Snimljen je 60-minutni autorski set nagrađivanog DJ-a i producenta YAKKA iz Nove Gradiške. Yakka je dobitnik nekoliko nagrada “Ambasador” od strane publike i struke. O njemu je ove godine pisao stručni časopis Hrvatskog društva skladatelja “Cantus” te je jedan od 18 umjetnika koji su sudjelovali na predstavljanju hrvatske elektroničke scene u Parizu 2018. godine. Jedan je od aktualnih predvodnika domaće house scene iza kojeg stoje brojna izdanja, a tijekom nastupa u ovom projektu puštao je autorsku glazbu koja uključuje njegova izdanja i remikse.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba