Uključite se u humanitarnu akciju Udruge “Sveta Ana“

POSTANITE I VI “BOŽIĆNA VILA“: Darujte dijete slabijeg imovinskog statusa slatkišima, igračkama i/ili odjećom

Objavljeno: 08.12.2020. JJ

Udruga “Sveta Ana“ iz Lobora treću godinu zaredom pokreće humanitarnu akciju “Božićna vila”. U suradnji s Osnovnom školom Franje Horvata Kiša iz Lobora, OŠ Ante Kovačića Zlatar, te ove godine još dvije nove škole – OŠ Mače i OŠ Zlatar Bistrica, planiraju razveseliti poklonima djecu iz socijalno ugroženih obitelji. Darivat će školarce te djecu iz spomenute udruge za djecu s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom.

– Na kraju ove izazovne i teške godine, vjerujem da će svatko od nas provoditi vrijeme s obitelji i najbližima, radovati se uz kolače, veseliti se Božićnim poklonima, smijati i pjevati, ali ima i onih koji, nažalost, nisu u mogućnosti pružiti svojim najmanjim članovima obitelji takvu sreću. Zato smo tu mi, ali i vi, da zajedno barem nakratko razveselimo najmlađe. Učinimo i njima sretan Božić – poručuje predsjednica udruge Mateja Posarić.

Sve što trebate učiniti da biste i vi postali “Božićna vila“, jest posjetiti njezin Facebook profil  i odabrati redni broj djeteta koje želite darivati slatkišima, igračkama, odjećom – na vama je da odlučite što želite pokloniti. Zadnji dan za predaju poklona je 21. prosinca jer će se pokloni uručiti zadnji dan škole. Za odabir rednog broja djeteta i preuzimanja poklona javite se u inbox Facebook profila Mateja Posarić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba