Davor Bernardić objavio fotografiju na kojoj ispija kuhano vino na Sljemenu, pa izazvao negativne komentare

“Bero je dugogodišnji posjetitelj zagrebačke gore, pa smo mu skuhali vino i iskoristili zimsku čaroliju za super fotke”

Objavljeno: 05.12.2020. zagorjeinternational

Bivši šef SDP-a prije nekoliko je dana na Instagramu objavio fotografiju koja ga prikazuje kako ispija kuhano vino ispred lokala na Sljemenu, uz opis: “Prvo kuhano vino na prvom snijegu ove godine, na -7 stupnjeva”.

Njegova je objava potaknula dosta negativnih komentara, s obzirom na to da su, zbog mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, ugostiteljski objekti u RH zatvoreni, a kuhano vino građani mogu zaboraviti.

Odmah su se pojavile informacije da je vlasnicu spomenutog objekta zbog objave posjetila inspekcija, a ona je sada za Dnevnik.hr iznijela svoju stranu priču.

Tvrdi kako ih nije posjetila nikakva inspekcija te da je objekt radio “u obliku catering usluge, no ograničeno, a obzirom na to da ne smiju usluživati kuhano vino radi mjera na snazi”.

Dodaje kako su Bernardiću kao vjernom posjetitelju Sljemena skuhali kuhano vino te iskoristili priliku za fotografiranje.

– Bero je dugogodišnji posjetitelj zagrebačke gore i kao takvome, skuhali smo mu vino, postavili scenografiju i iskoristili zimsku čaroliju za super fotke – objašnjava vlasnica.

Navodi kako Sljemenska kućica i ovaj vikend može primiti goste, ali uz stroge mjere.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba