Zbog epidemiološke situacije

Otkazan popularni Doček u podne u Fužinama

Objavljeno: 02.12.2020. zagorjeinternational

Tradicionalan i nadaleko poznati doček Nove godine u podne koji se održava u općini Fužine, otkazan je zbog loše epidemiološke situacije uzorkovane virusom SARS-CoV-2.

– Otkazali smo organiziranje dočeka nove godine u podne kako bismo mogli odgovorno i kvalitetno zaštititi zdravlje svih žitelja ovog kraja i posjetitelja. Naš doček privlači veliki broj ljudi, što predstavlja ogroman rizik kako za zdravlje ljudi, tako i za zdravstveni sustav – istaknuo je David Bregovac, načelnik Fužina.

Dodao je kako se iskreno nada da će ovo biti jedna iznimka te da će svi zajedno sve buduće nove godine moći proslaviti u normalnim uvjetima. Ujedno je pozvao sve građanke i građane da se zajedničkim snagama,  naoružani strpljenjem, razumijevanjem i osobnom odgovornošću, izbore da se epidemija što manje širi u populaciji te kazao kako je najsigurnije predstojeće blagdane proslaviti u užem obiteljskom krugu.

Odluka o otkazivanju dočeka Nove godine donesena je u dogovoru s članovima lokalnog Stožera civilne zaštite, Skupštinom Turističke zajednice i Turističkog vijeća općine Fužine te lokalnim ugostiteljima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba