Radno je na području Klanjca

Grad asfaltirao 1400 metara nerazvrstanih cesta, a ŽUC završio radove na modernizaciji ceste između Trga A. Mihanovića i groblja u Dolu Klanječkom

Objavljeno: 02.12.2020. JJ

Županijska uprava za ceste Krapinsko – zagorske županije prije nekoliko je dana završila radove na modernizaciji županijske ceste 22020 na dionici između klanječkog Trga Antuna Mihanovića i gradskog groblja u Dolu Klanječkom. Izvedeno je kanaliziranje oborinske odvodnje uz proširenje postojećeg nogostupa, postavljeni su novi cestovni rubnjaci te novi asfaltni sloj. Daljnje uređenje nogostupa očekuje se početkom iduće godine.

U okviru realizacije ovogodišnjeg programa izgradnje komunalne infrastrukture, završeni su i radovi na asfaltiranju pojedinih dionica nerazvrstanih cesta na području grada Klanjca.

Asfaltirano je ukupno 1400 metara cesta i to u Letovčanu Tomaševečkom u dužini od 920 metara, na dionici Gorkovec – Letovčan Novodvorski u dužini od 420 metara, a uređena je i asfaltirana pristupna cesta prema groblju sv. Filip i Jakov u dužini 60 metara. Izvođač radova bila je tvrtka Colas d.d., a ukupna vrijednost investicije, financirane iz proračunskih sredstava Grada Klanjca, iznosi oko 460 tisuća kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba