Zbog velikog interesa građana i pravnih osoba, sada još dostupnije – nalazi se dobivaju istog dana

Provjerite kada možete obaviti pretrage antigen SARS-CoV-2 i test antitijela na SARS-CoV-2 u Krapini

Objavljeno: 30.11.2020. JJ

Zbog izuzetnog interesa građana i pravnih osoba, Poliklinika Breyer u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Krapina odlučila je promijeniti radno vrijeme za brzi test antigen SARS-CoV-2 i test na antitijela na SARS-CoV-2.

Pretraga antigen SARS-CoV-2 test ima osjetljivost i specifičnost preko 96 posto i preporučuje se osobama koje imaju neke od simptoma. Cijena za građane je 300 kuna. Brisevi će se uzimati utorkom i četvrtkom u Gradskom društvu Crvenog križa Krapina, Frana Galovića 7d, Krapina, 1. kat – terasa, u vremenu od 8 do 10 sati. Za testiranje se nije potrebno naručivati.

Ponedjeljak, srijeda i petak bit će dodatno dostupni za pravne osobe i sve one kojima je HITNO potreban taj test. Za navedene dane potrebno se naručiti na broj 049/371-141. Nalazi se dobiju istog dana e-mailom ili osobnim dolaskom u GDCK Krapina. Pretragom antitijela na SARS-CoV-2 može se utvrditi prisustvo antitijela na virus koji uzrokuje bolest COVID-19.  Test daje kvantitativni rezultat koji se odnosi na sve tipove antitijela IgG, IgM i IgA. Osjetljivost testa je visoka ukoliko se test radi dovoljno dugo nakon izlaganja virusu. Pretpostavlja se da je najčešće potrebno barem 10 dana nakon pojave simptoma za pojavu antitijela. Cijena za građane je 235 kuna. Uzorci se uzimaju utorkom i četvrtkom od 10 do 11 sati u GDCK-u Krapina, Frana Galovića 7d, Krapina, 1. kat. Za testiranje se potrebno naručiti na broj 049/371-141. Nalazi se dobiju istog dana e-mailom ili osobnim dolaskom u GDCK Krapina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter