Vlasnik (55) je izašao kroz sporedni ulaz, ali je jutros uhićen

U krapinskom kafiću policija sinoć zatekla 13 gostiju koji su konzumirali piće iza 22 sata

Objavljeno: 28.11.2020. JJ

U petak oko 22.45 sati, prilikom obnašanja službe, policijski službenici Policijske postaje Krapina uočili su kako je ugostiteljski objekt u Ulici hrvatskih branitelja u Krapini otvoren protivno odluci Stožera civilne zaštite, a u ugostiteljskom objektu nalazilo se 13 gostiju koji su konzumirali pića. Također se u ugostiteljskom objektu nalazio i vlasnik objekta, 55-godišnji hrvatski državljanin, koji je neposredno prije ulaska policijskih službenika u ugostiteljski objekt izašao kroz sporedni izlaz i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Osobe zatečene u ugostiteljskom objektu legitimirane su te su izvršene provjere postojanja eventualno izrečene mjere izolacije ili samoizolacije izrečene od strane epidemiologa, te je tom prilikom utvrđeno kako niti jednoj od osoba zatečenih u ugostiteljskom objektu nije izrečena takva mjera.

Danas oko 10 sati zatečen je u Krapini 55-godišnji vlasnik ugostiteljskog objekta te je zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela iz širenja i prenošenja zarazne bolesti uhićen i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba