ZASAD SAMO TIJEKOM BLAGDANA

British Airways vraća liniju prema Zagrebu, više letova uvodi i Croatia Airlines

Objavljeno: 28.11.2020. zagorjeinternational

Zrakoplovna kompanija British Airways je liniju London – Zagreb u rujnu suspendirala sve do kraja listopada, zatim je ona prometovala svega dva tjedna, da bi nakon toga promet prema Zagrebu ponovno obustavili.

Sad su najavili da će linija biti u prometu od 20. prosinca do 05. siječnja. Obavit će samo 5 povratnih letova, puno manje od prvotno planiranog. Linija London Heathrow – Zagreb – London Heathrow prometovat će 20., 22. te 29. prosinca, a u siječnju u nedjelju, 03. i utorak, 05. siječnja.

Croatia Airlines, koja jednom tjedno, ponedjeljkom, prometuje između Zagreba i Londona, od sredine prosinca nudi još jedan let tjedno na istoj liniji. Uz letove ponedjeljkom, u prodaji imaju i direktne letove 19., 23. i 30.12. U siječnju su dostupni letovi subotom, 02. te 09.01.

Svi koji će željeti blagdane provesti u Hrvatskoj imat će poprilično težak zadatak u organizaciji putovanja, s obzirom na to da će letovi između Londona i Zagreba biti poprilično rijetki za ovo doba godine. Nema sumnje da će veliki broj putnika putovati i drugim kompanijama, s zaustavljanjem u Amsterdamu i Varšavi, javlja Croatian Aviation.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter