Neće se održati 50. izdanje Malonogometnog turnira “Kutija šibica“

“Bez gledatelja, bila bi to samo prazna kutija bez šibica, ali se nadamo da ćemo kraj 2021. završiti sa spektakularnim izdanjem ‘Kutije šibica’“

Objavljeno: 27.11.2020. JJ

Unazad 49 godina, kraj godine obilježava najveći malonogometni turnir u regiji, Kutija šibica, koji se tradicionalno igra u zadnjem mjesecu godine sa svečanom završnicom u zagrebačkoj dvorani Dom sportova.

Na žalost svih ljubitelja malog nogometa, ustanova Upravljanje sportskim objektima, kao organizator turnira, obavijestila je javnost da se ove godine, zbog epidemije COVID-a 19, odgađa jubilarno 50. izdanje MNT-a Kutija šibica. – Naime, zbog trenutne situacije s epidemijom COVID-19 u RH te Odluci Stožera civilne zaštite RH o nužnim epidemiološkim mjerama, kojima se ograničavaju okupljanja od 20. studenoga, donesena je zabrana održavanja svih javnih događanja i okupljanja na kojima je prisutno više od 25 osoba na jednom mjestu, a sva sportska natjecanja mogu se održavati isključivo bez gledatelja. S obzirom na to da 50. izdanje ovog turnira zaslužuje veliki spektakl te sportske dvorane pune ljubitelja malog nogometa i Kutije šibica, odlučeno je da se turnir ove godine neće održati, ali će zato iduće godine organizator turnira uložiti veći napor da turnir bude još bolji, kvalitetniji i spektakularniji. Bez gledatelja, MNT Kutija šibica bila bi samo prazna kutija bez svojih šibica, te se nadamo da ćemo kraj 2021., tradicionalno, iako s godinom prekida, završiti sa spektakularnim izdanjem 50. MNT-a Kutija šibica – poručuju organizatori.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba