MONSTRUOZAN ČIN

Traktorom pregazio psa te ga ostavio da u bolovima cvili nasred ceste

Objavljeno: 24.11.2020. zagorjeinternational

Društvenim mrežama se proširio video iz naselja Rašljeva kraj Gračanice u BiH na kojem se vidi kako vozač traktorom namjerno gazi psa na cesti. Naime, kad je životinja vidjela da na nju ide traktor prešla je na suprotnu stranu ceste, ali je vozač namjerno traktor okrenuo na psa.

Životinja to nije primijetila pa ju je pregazio s dva kotača na lijevoj strani traktora i kotačem na prikolici koju je vukao. Ozlijeđena životinja je nakon toga ostala ležati na cesti i zavijati, a vozač traktora je mirno nastavio vožnju. Prolaze i dva automobila, ali nitko od njih se ne zaustavlja da pomogne ranjenoj životinji.

Klix.ba javlja da je  pas preživio te da je zbrinut je u veterinarskoj stanici. Pomogli su mu aktivisti udruge Dreams.

– Nakon što smo dobili informaciju o monstruoznom činu u kojem je muškarac traktorom pregazio psa u općini Gračanica odmah smo reagirali. Zatražili smo hitnu intervenciju MUP-a Gračanica, izlazak na teren te oduzimanje psa kojeg je osoba koja je počinila ovaj gnjusni čin zatvorila u štalu na svom imanju, ne dozvolivši aktivistima za dobrobit životinja da ga preuzmu, te je pas ostavljen bez veterinarske pomoći – kažu iz udruge za Klix.ba. Nakon njihovog zahtjeva, dozvoljeno im je da preuzmu psa.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba