U prostorijama HDZ-a KZŽ u Krapini, povodom smrti načelnika Petrovskog otvorena knjiga žalosti

HVALA TI, IVANE: Bio je iznad svega veliki prijatelj i veliki čovjek, uvijek nasmijan, ali i srčan u borbi za vrijednosti HDZ-a, za projekte svoje općine i cijelog našeg Hrvatskog zagorja

Objavljeno: 24.11.2020. AB

Iz HDZ-a Krapinsko – zagorske županije su se povodom iznenadne smrti načelnika Petrovskog Ivana Šanjuga oglasili priopćenjem koje prenosimo u cjelosti:

Hrvatska demokratska zajednica KZŽ, ja osobno kao predsjednik, danas smo na žalost, primili bolnu i tešku vijest. Iznenada, u naponu životne snage, napustio nas je naš prijatelj, Ivan Šanjug, načelnik općine Petrovsko, predsjednik Općinskog odbora HDZ -a Petrovsko. Ivan je bio iznad svega veliki prijatelj i veliki čovjek, uvijek nasmijan, topao i vedar, uvijek spreman pomoći, jedna dobra duša svih naših susreta, ali Ivan je i uvijek bio srčan u borbi za vrijednosti Hrvatske demokratske zajednice, te iznad svega u borbi za projekte svoje predivne općine i cijelog našeg Hrvatskog zagorja.

Eto, prije dva dana iznova je preuzeo odgovornost za vođenje naše stranačke organizacije u Petrovskom, samim time, preuzeo je odgovornost nastaviti poslanje rada za javno dobro svojeg kraja i svojih ljudi. Na žalost, Gospodin je htio drugačije i Ivan je noćas završio svoj ovozemaljski put.

U mislima smo danas prije svega sa obitelji Šanjug, suprugom Marijetom, kćerkom Lucijom, sinovima Matijom i Ivanom, ocem Antunom i majkom Milkom, bratom Milanom. Neka im Bog podari  snage, barem maleno zrno utjehe, jer njihova bol je neizmjerna. Kakva god bila veličina čovjeka, kakva god bila veličina i sreća ovozemaljskog života, ništa nije veće od zajedništva sa Gospodinom, a tamo ćemo ionako svi biti zajedno. Ivane, hvala ti od srca na svemu. Na prijateljstvu, na tolikim godinama druženja, rada i zajedničkog stvaranja. Neka ti je laka ova zagorska hrvatska gruda koju si toliko volio. Počivao u miru Božjem – piše u priopćenju koje potpisuje predsjednik HDZ-a KZŽ Žarko Tušek.

Iz stranke napominju kako je u njihovim prostorijama u Krapini od 12 sati otvorena knjiga žalosti, a bit će otvorena i čitavu srijedu od 7 sati ujutro.


Sućut izrazio i krapinsko – zagorski župan Kolar

Na službenoj stranici Krapinsko – zagorske županije sućut povodom iznenadne smrti Ivana Šanjuga je izrazio i župan Željko Kolar.

Izražavamo duboku sućut najužim članovima obitelji, rodbini i prijateljima povodom njihovog gubitka. Bila mi je čast poznavati gospodina Ivana Šanjuga, čije su zalaganje i svakodnevni rad bili usmjereni ka dobrobiti svih stanovnika Općine Petrovskog, napretku i razvoju općine, a samim time i Krapinsko-zagorske županije. Počivao u miru.

župan Željko Kolar

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba