POLICIJSKI SAŽETAK ZA VIKEND: Sedam kaznenih djela, tri prometne nesreće i tri požara

U Krapini i Zlatar Bistrici nesreće izazvali vozači s 1,42 i 1,94 promila alkohola u krvi, u kući u Mariji Bistrici gorjela kuhinja

Objavljeno: 23.11.2020. AB

Tijekom proteklog vikenda na području koje pokriva Policijska uprava krapinsko – zagorska, evidentirano je sedam kaznenih djela (dvije teške krađe, tri krađe i dva oštećenja tuđe stvari) te tri prometne nesreće s materijalnom štetom.
U Zlatar Bistrici do nesreće je došlo uslijed oduzimanja prednosti prolaska, u Krapini zbog ne držanja vozila uz desni rub kolnika, a Mirkovcu zbog nepropisne vožnje unatrag. U nesrećama u Zlatar Bistrici i Krapini vozači su bili pod utjecajem alkohola te im je utvrđeno 1,42 i 1,94 promila alkohola u organizmu. U nadzoru prometa evidentirana su i četiri prekršaja u cestovnom prometu. Od ostalih događaja evidentirana je jedna dragovoljna predaja oružja, dva manja požara u obiteljskim kućama u Gredicama i Polju Krapinskom te jedan veći požar u kuhinji obiteljske kuće u Mariji Bistrici gdje je uslijed zapaljenja ulja na štednjaku došlo do požara kuhinjske nape i kuhinjskih elemenata.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba