Tko kaže da će se ovogodišnji božićni domjenci morati otkazati? U ovom zagorskom restoranu osmislili su kako zadržati slavljenički duh!

Punkt Beer House organizira mini domjenke do 15 osoba, a tu je i TO GO Domjenak s dostavom hrane u vaš ured!

Objavljeno: 23.11.2020. zagorjeinternational

U Punkt Beer Houseu osmislili su odličan način kako i u vrijeme pandemije koronavirusa zadržati blagdanski duh i očuvati tradiciju božićnih domjenaka u poduzećima.

Rješenje je vrlo jednostavno – Punkt ima vrlo veliki restoranski prostor koji im omogućuje da u pet odvojenih prostorija smjeste skupine od 15 osoba s razmakom i većim od dopuštenog. Tu je, naravno, posebna ponuda hrane i pića te akcijska ponuda na menije za grupe uz gratis Vino Hren i mineralnu vodu!

A za one koji se ipak odluče za slavlje u uredu ili nekom drugom sličnom prostoru, tu je “TO GO Domjenak“, s cijenom menija već od 90 kuna i dostavom hrane na željeno mjesto.

– Prilagodili smo se situaciji i želimo da proslavite završetak ove divne godine uz naše delicije te svoje najbliže kolege i poslovne partnere – poručuju iz Punkta. Svoj domjenak TO GO ili mini domjenak u restoranu Punkt rezervirajte na [email protected] ili na 099/ 3966 770. Menu potražite ovdje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba